Menu

EUR 200 mil. destinati dezvoltarii IMM-urilor din Romania. Noua Schema de Ajutor de Stat dedicata IMM-urilor din industrie

200 milioane euro fonduri nerambursabile sunt acordate IMM-urilor prin noua Schema de ajutor de Stat multianuala destinata acestora. Grantul maxim de pana la EUR 5 mil. si intensitatea de finantare ce poate atinge pragul de 70% reprezinta programul principal de finantare a proiectelor ce detin o anvergura investitionala neacoperita de programele de finantare actuale.

Linia de finantare va sprijini IMM-urile, inclusiv microintreprinderile, care dezvolta activitati productive si servicii in mediul urban si rural. Toate regiunile de dezvoltare, inclusiv Bucuresti-Ilfov, sunt eligibile in cadrul acestei Scheme de Ajutor de Stat, fiecare dintre acestea detinand o intensitate diferentiata a finantarii nerambursabile, in functie de gradul sau de dezvoltare.

Estimata a se lansa in primul trimestru al anului 2017 aceasta va sustine activitati precum:

  • Constructii;
  • Achizitie echipamente tehnologice, masini, utilaje si instalatii de lucru;
  • Achizitie┬ábrevete, licente, know-how sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Puteti consulta prezentarea liniei de finantare aici.

Pentru o evaluare gratuita a conceptului dumneavoastra de proiect, va rugam sa completati chestionarul nostru online sau sa ne contactati direct. Unul dintre expertii nostri va reveni la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Comments are closed.